ALGEMENE VOORWAARDEN HAPPY WHATEVER

Happy Whatever
Pastoor Heggelaan 3
3981GJ Bunnik
Nederland

info@happywhatever.nl
06-48965110

ALGEMEEN

Happy Whatever ontwerpt bijzondere kaarten. Deze worden verkocht aan resellers om weer door te verkopen. Reseller kortingen zijn alleen geschikt voor klanten die onze producten doorverkopen aan de consument via stenen winkels of webshops. De consument kan ook direct bij ons terecht via onze eigen consumenten-webshop. Wij leveren aan binnen- en buitenland.

Ook bestaat er een mogelijkheid om één van onze producten, de Happy Hugs, een kaart die zich omvouwt naar een vaas, te customizen voor promotionele doeleinde. Voor deze customised bestelling gelden soms andere voorwaarden.

Bij het plaatsen van een bestelling gaat de koper automatisch akkoord met de Algemede Voorwaarde van Happy Whatever.

MINIMALE ORDER

Voor Wholesale geldt een minimale order van €150,- ex btw + verzendkosten.
Alle genoemde prijzen zijn ex BTW.

Levering

De levering van onze producten vindt plaats door middel van Brievenbuspost of Pakket via Post NL. De koper zorgt ervoor dat het juiste postadres wordt aangeleverd en is dan ook zelf verantwoordelijk voor de gevolgen van het niet doorgeven van het juiste postadres. Eventuele wijzigingen hiervan dienen tijdig aan ons doorgegeven worden.

De verzendkosten zijn voor rekening van de koper.
Bestellingen tot 20 kilo:
Nederland: €6,95
Belgie en Duitsland: €9,00
Frankrijk en Denemarken: €14,00
UK: €12.00

Bij bezorging van een bestelling op een afhaalpunt, ontvangt de koper een bericht met een afhaalcode per sms of per email. De koper dient zorgvuldig om te gaan met deze gegevens. Wij zijn niet aansprakelijk voor schade door onzorgvuldig gebruik van de afhaalcode. De koper dient de afhaalcode dus altijd geheim te houden.

GARANTIE EN AANSPRAKELIJKHEID

Op alle producten die de koper bij ons koopt zit een wettelijke garantie. Dit betekent dat het product moet voldoen aan de verwachting die de koper ervan mag hebben, bij normaal gebruik van het product.

Er kan geen aanspraak op de garantie worden gemaakt in de volgende gevallen:
a. bij beschadiging door opzet of door nalatigheid;
b. bij normale slijtage;
c. bij beschadiging door het niet of niet juist in acht nemen van de gebruiksaanwijzing.

De koper dient beschadiging binnen 7 dagen na ontvangst aan ons door te geven. Wij zullen dan een terugbetaling of een nieuw product toesturen zonder extra kosten.

BETALING

De koper betaalt in één keer. De koper ontvangt bij of na de levering een factuur. Het totaalbedrag dient voor de vermelde uiterste datum te worden betaald. De betalingstermijn bedraagt 14 dagen. Nieuwe klanten dienen te betalen vóór de verzending van het product.

De koper kan op een van de volgende manieren betalen:
a. Direct overmaken via acceptgiro
b. iDeal
c. Paypal. Voor Paypal worden extra kosten in rekening gebracht.

Mocht de koper niet of niet volledig hebben betaald voor de uiterste betaaldatum een ook niet na hieraan te zijn herinnerd, dan wordt het verschuldigde bedrag verhoogd met buitengerechtelijke incassokosten. Deze incassokosten bedraagt 15% van de opstaande hoofdsom.

Bij customised bestellingen en orders boven de €5.000,- dient er een aanbetaling te worden gedaan van 50% bij het aangaan van de opdracht. De overige 50% dient te worden voldaan, uiterlijk op de dag van aflevering.

ANNULERING

De koper heeft, vanaf het moment van ontvangst van de bestelling, 14 dagen bedenktijd, waarin hij gebruik kan maken van zijn herroepingsrecht en de overeenkomst kan ontbinden. Het product dient te worden teruggestuurd in originele staat, inclusief verpakking. De kosten van de terugzending zijn voor de koper. Binnen 30 dagen na ontvangst zullen wij het factuurbedrag terugbetalen aan de koper, mits het product in de oorspronkelijke staat wordt ontvangen.

Het bovenstaande geldt echter niet voor de customised version. Dit product wordt speciaal voor de koper gemaakt en kan dus niet naar ons worden teruggestuurd. Annulering is alleen mogelijk voor de start van de productie.

OVERIGE BEPALINGEN

Wij zijn ten allen tijde bereikbaar op ons mobiele nummer: 06-48965110 en de koper kan ons altijd een mail sturen naar: info@happywhatever.nl. Wij zullen dan zo snel mogelijk reageren.

Alle geschillen, voortvloeiend uit of verband houdende met de overeenkomst waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, zullen worden beslecht door de Nederlandse rechter.

Ten slotte, feedback van onze kopers vinden wij heel belangrijk. Dit houdt ons alleen maar scherp en daardoor kunnen wij onze dienstverlening en onze producten alleen nog maar verbeteren. Dus het zou ons ontzettend helpen als iedere koper zijn/haar feedback in de vorm van suggesties, tips, etc., wilt geven op onze producten.

© 2018 - 2020 happywhatever-wholesale | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel